Föremålet för bolagets verksamhet är driva café, grillkök samt smörgåsbutik. Beredning av varm mat, sallader, smörgåsar, smörgåstårtor, landgångar och annat kallskänksarbete för avhämtning, utkörning samt att intas på plats i restaurang.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 967 | 5 392 | 5 555 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -70 | -41 | 190 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -72 | -46 | 182 |
Årets resultat (tkr) | -72 | -46 | 137 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 053 | 1 114 | 1 130 |
Antal anställda | 5 | 5 | 5 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 5 967 | 5 392 | 5 555 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -70 | -41 | 190 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -72 | -46 | 182 |
Årets resultat (tkr) | -72 | -46 | 137 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 277 | 188 | 276 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 776 | 926 | 855 |
Tillgångar (tkr) | 1 053 | 1 114 | 1 130 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 526 | 598 | 644 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 60 | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 527 | 516 | 426 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 053 | 1 114 | 1 130 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 5 | 5 | 5 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 193 | 1 078 | 1 111 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -1.2% | -0.8% | 3.4% |
Soliditet | 50.0% | 53.7% | 57.0% |
Kassalikviditet | 139.1% | 173.8% | 196.0% |
Föremålet för bolagets verksamhet är driva café, grillkök samt smörgåsbutik. Beredning av varm mat, sallader, smörgåsar, smörgåstårtor, landgångar och annat kallskänksarbete för avhämtning, utkörning samt att intas på plats i restaurang.